KRISTALLGROTTAN


Sitt eller ligg ner bekvämt och se till att du har det lugnt runt omkring dig. Du kan spela lugn avslappningmusik om du vill. Men det är inte nödvändigt.
Blunda och slappna av en stund. Ta några djupa andetag och känn hur du för varje gång du andas ut slappnar av mer och mer.
Andas in gyllenvitt ljus och låt ljuset sprida sig genom din kropp och ut i din aura.
Andas ut all oro och alla negativa tankar och känslor. Låt änglarna förvandla de till positiva energier och sen ge dem till moder Jord.
Föreställ dig att du går på en stig i en vacker tallskog, njut av naturen runt dig all växtlighet och betrakta fjärilarna.
Din stig leder dig till en stor sjö som är omgiven av höga berg. Sjön innehåller kristallklart vatten och du kan se botten på den.
Du sätter dig på stranden vid vattnet och njuter av sjöbrisen och känner hur solens strålar värmer ditt ansikte och din kropp.
Ta av dig alla kläder och kliv naken ner i vattnet. Det är behagligt ljummet men samtidigt uppfriskande.
Du simmar till mitten av sjön, sen tar du ett djupt andetag och dyker ner i vattnet. Du njuter av att känna hur vattnet tar bort alla negativa energier och renar din aura.
Du simmar vidare och når andra änden av sjön där ett högt berg reser sig. Du tar ånyo ett djupt andetag och dyker ner i vattnet.
Du kan under vattnet se ingången till en grotta och du simmar under vattnet in i den. Där inne är det mörkt och du njuter av stillheten och lugnet därinne.
Du ser ett ljus framför dig som blir intensivare och större ju mer du närmar dig det. Det utstrålar lycka och glädje och du simmar fortare för att nå fram till det.
Nu har du nått fram till den plats där du kan se ljuset, det är ett rum i grottan som är fyllt av frisk luft och en underbar väldoft. Rummet är också fyllt av det underbaraste och vitaste ljus du någonsin har sett. Det vita ljuset fyller dig med lyckokänslor pure joy.
I rummet står en bädd av ljus som du lägger dig på och slappnar av. Du andas in de underbara energier som grottan är fylld av och känner att hur din aura renas från allt orent och negativt.
Du slappnar av ännu mer och njuter av att vara just du.
Du tittar dig omkring där du ligger och ser att väggarna är klädda och täckta av mängder med små kristaller. Kristallena har fasetter och dessa bryter det vita ljuset i alla regnbågens färger.
Det är fantastiskt att se alla regnbågar som bildas och djupt i din själ kan du känna att vissa färger tilltalar dig mer än andra. Ta in de i ditt hjärta och i alla dina chakran, färgerna vibrerar och skickar ut helande energier.
Nu kan du känna hur färgstrålarna letar sig in i chakrana och sprider sig vidare till alla dina organ och vävnader som de hör samman med. De tar bort blockeringar och allt som behöver helas.
Njut av känslan och healingen och stanna så länge du önskar.
Njut av närvaron av dina änglar och guider som kommit in till dig i Kristallkammaren och ställ frågor till de om du önskar det.
När du är klar tackar du det Vita ljuset och dina änglar och guider, du stiger upp från ljusbädden och går fram till kristallgrottans vägg.
Du ber att väggen ska öppna sig och låta dig gå igenom den. Nu går du genom öppningen som skapats in och in i en underbar liten blomsterträdgård.
Där hittar du rena kläder som du tar på dig. Du går ut ur trädgården och genom skogen som du kom in genom tidigare. Du vandrar stigen och återvänder till ditt meditationsrum.
Ta några djupa andetag och öppna ögonen långsamt. Du är tillbaka här och nu.