Seanser

Medial demonstration även kallad seans.

Vid en medial demonstration även kallad seans påvisar mediet för publiken att andevärlden existerar. Mediumet tar ner omkring sex till åtta stycken från andevärlden och lämnar budskap. Ha ett öppet sinne när du går på en seans, det kan vara allt från anhöriga till vänner, lärare, grannar eller andra som kommer igenom. Det är bra att vara lite förberedd och att ha tagit reda på lite fakta om sina släktingar. Lås inte upp dig på en anhörig som du vill ha besök av. Känner du inte igen något ta med dig informatione du fått hem och sök efter mer fakta. Ibland förstår du vem det är efteråt när du är i lugn och ro. Du får inget budskap om du inte känner igen anden. Men nästa gång känner du snabbare igen och kan ta emot budskapet.

Jag håller både större mediala demonstrationer och mindre hemmaseanser. Du kan samla dina vänner för en kväll och bjuda in mig. Det brukar bli mer intimt i hemmamiljö och alla får något. Jag brukar börja med att ta in de som kommer på besök från andevärlden och avsluta med att dra ett Tarotkort på var och en. Det är inte alltid alla får en kontakt från andra sidan, ibland får en person flera stycken. Det här är inget som jag kan styra över.

Vid en privatseans tar jag ner nära och kära från andevärlden och känner du igen den som kommer lämnar jag budskap från de.

Läs mer om mina tjänster här

Kontakta mig på reikilady.se@hotmail.com